BOOK NOW

Tel. +40 236 306 080

+40 742 033 033

Fax +40 236 306 081

Bd. Marea Unire nr.107 Galati

Coordonatele de GPS:

Latitudine: 45.428930

Longitudine: 28.052731

Va invitam la Lyra Restaurant, pentru experienta restaurantului de 4****, pentru a savura arome autentice din intreaga lume, cele care fac oferta noastra sa fie unica! In noul meniu am reunit pentru Dumneavoastra preparate diverse din gastronomia romaneasca si internationala. Am combinat intr-o singura farfurie arome inedite care va vor da simturile peste cap. Numai aici veti putea trai cu adevarat experienta de 4*** a unui serviciu a la carté, asigurat de ospatari si bucatari profesionisti, la preturi accesibile.
Pentru o viata fericita si sanatoasa, rasfatati-va in fiecare zi cu preparate alese numai la Lyra Restaurant 4****!

Situat in incinta hotelului, bistro No 107 este o locatie cocheta, luminata de unduirile Dunarii, un fel de acasă unde oricine e binevenit. Produsele unice, cu retete speciale, din cafea aromata proaspat macinata, personalul primitor si mobilierul confortabil le gasesti doar aici. Toate astea şi, în special, meniul, creează dependenţa, preţurile accesibile, preparatele delicioase, cafeaua bună …

Desi este o locatie de fumatori, locatia este dotata cu extractoare de fum si sistem de aer conditionat, astfel incat nu vei fi niciodata deranjat de fumul de tigara. Poti sa te relaxezi alaturi de prieteni urmarind la cele 2 televizoare evenimentele sportive importante iar in sezonul cald pe terasa cu vedere superba la Dunare.

Servicii de catering

Serviciile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra sunt diverse, pornind de la asigurarea unei mese calde de pranz la locul de munca, pana la organizari de receptii, conferinte sau intalniri de afaceri, in cele mai mici detalii, la cele mai ridicate standarde, intr-una din locatiile noastre sau in alte locatii. Apeland la serviciile noastre puteti beneficia de alternative diverse, flexibilitate, asistenta la standarde profesionale, adaugand valoare banilor dumneavoastra prin calitate si eleganta.