BOOK NOW

Phone +40 236 306 080

+40 742 033 033

Fax +40 236 306 081

Bd. Marea Unire nr.107 Galati

Coordonatele de GPS:

Latitudine: 45.428930

Longitudine: 28.052731

Politica de confidentialitate1

politica de confidentialitate

In urma abonarii la newletter din pagina Vega Hotel, cu adresa dvs de email, va manifestati acordul de a primi notificari cu privire la produsele si servicii pe care Vega Hotel vi le poate oferi.

Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne cerem scuze daca anumite mesaje publicitare au ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu le mai primiti in viitor, va rugam sa trimiteti un e-mail cu textul Dezabonare la adresa de email: evenimente@vegahotel.ro In caz contrar vom considera ca doriti sa primiti in continuare ofertele noastre.

Vega Hotel are obligatia de a administra numai pentru scopurile publicitare, datele pe care ni le furnizati.
Vega Hotel se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Politica de confidentialitate

Politica site-ului www.vegahotel.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Vega Hotel isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Vega Hotel, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Vega Hotel, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Vega Hotel isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii/potentialii clienti.

Identitatea utilizatorilor in cazul comenzilor facute prin intermediul site-ului www.vegahotel.ro nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
Informatiile prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, cerute prin formularul de inregistrare sau cele solicitate telefonic sunt necesare pentru comunicarea cu dvs. sunt confidentiale . Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne comunicati aceste informatii in cel mai scurt timp pentru a putea face si noi modificarile necesare . De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email sau postal.

Informatiile care se transmit de cumparator in vederea emiterii facturii (inclusiv a facturii proforme) sunt confidentiale. Nu vom furniza nici o informatie (nume,adrese, rezervare etc) la terte parti.

Vega Hotel isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau, informatiile inregistrate fiind destinate procesarii rezervarilor de catre operatorii nostri. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Vega Hotel nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@vegahotel.ro , site-ul se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga, sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice .

Declinarea responsabilitatii

Vega Hotel isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara a anunta in prealabil serviciile de pe acest site si preturile aferente acestora.

Exista posibilitatea ca, informatiile, fotografiile si preturile acestora sa nu fie updatate la zi.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – sunt proprietatea Vega Hotel si a partenerilor sai si este aparat de “Legea drepturilor de autor” si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Vega Hotel si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Va multumim pentru intelegere si speram intr-o colaborare benefica ambelor parti!