BOOK NOW

Tel. +40 236 306 080

+40 742 033 033

Fax +40 236 306 081

Bd. Marea Unire nr.107 Galati

Coordonatele de GPS:

Latitudine: 45.428930

Longitudine: 28.052731

Versatilul salon Vega, amplasat la etajul I al hotelului, reuneste doua sectoare distincte care pot funcţiona independent sau, la fel de bine, ca o unică şi generoasă sală de banchet. Suprafaţa totală a salonului este de 300 mp, dar peretii mobili dispuşi în zona mediană permit compartimentarea acestuia în doua incinte diferite, astfel capacitatea salonului este de la 40 pana la 200 de locuri la mese cu ring de dans.

Nota generala de eleganta si confort caracteristice pentru salonul Vega, sistemul performant de climatizare si improspatare a aerului, permit organizarea oricarui tip de eveniment special din viata ta. Bucataria proprie si personalul inalt calificat asigura reusita oricarei petreceri.

Prin intermediul departamentului Vega Events asiguram servicii complete adecvate evenimentului pe care doresti sa il organizezi, petrecere privata, nunta, botez, reuniune, aniversare etc..

Pentru ca evenimentul sa fie unul de success, oferim consultanta in cele mai mici detalii, de la program, aranjare sala pana la conceperea meniurilor, personalizand fiecare masa in functie de specificul evenimentului, de preferinte culinare, de buget. Te invitam sa incerci retete culinare unice pe care maestrii nostri bucatari le pregatesc si rafineaza constant. Am combinat eleganta si rafinamentul, servirea ireprosabila, gustul deosebit al preparatelor si ambientul placut pentru a-ti oferi atmosfera ideala pentru evenimentul tau.

Cauti un restaurant pentru o aniversare, botez, nunta sau dineu? Noi iti oferim posibilitatea sa iti sarbatoresti orice eveniment din viata ta intr-un cadru ideal. De asemenea pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara va stam la dispozitie cu retete noi si preparate sofisticate, si incercam constant sa ne suprindem intr-un mod placut oaspetii cu cele mai noi tendinte din gastronomia internationala.

Pentru ca ne dorim ca oferta noastra sa fie cu adevarat speciala, asiguram in cadrul pachetelor de servicii in mod gratuit:

  • inchirierea salonului Restaurant Etaj 1 Hotel Vega
  • serviciile ospatarilor
  • aranjamentul salii (fete de masa, huse si fundite pentru scaune)
  • Pentru orice petrecere de tip nunta sau botez se asigura gratuit o camera de cazare.

Ne putem ocupa la cerere si de alte categorii de servicii cum ar fi: catering - servicii de masa cu bucatari si ospatari intr-o alta locatie, aranjamente florale, baloane inscriptionate, inchiriere limuzina, artificii, fotografi sau cameramani, muzica. Astfel intr-un singur loc, discutand cu o singura persoana, poti planifica si organiza evenimentul asa cum ti-l doresti.

Pentru un eveniment impecabil din toate punctele, avand garantia pentru calitatea serviciilor noastre, alegeti Vega Events. Mai multe informatii la telefon 0742011113, 0236306080 sau la evenimente@vegahotel.ro.